Sparetips

Min karrière som statist (forts.)

Les Del 1

 

Prosjekt «Harajuku» tok lang tid, siden innspillingen skjedde på Oslo S og det var veldig mange interesserte mennesker som ville bli med på kamera. Det var et bra team og hyggelige skuespillere som slo en prat med oss når det var ventetid.

 

Lene Kongsvik er helt nydelig! Jeg ble med i hennes serie og koste meg masse. Det var kjempekoselig innspilling av hagefest med hyggelig folk, selv om jeg ble solbrent.

 

Reklamen til Norsk tipping var det best betalte oppdraget, fikk en halvdags lønn for 15 minutters jobb. Det var et hasteprosjekt og jeg tror derfor det ikke ble vist på TV.

Et prosjekt til som ble kuttet – » Stories from Norway» med Ylvis brødrene. Det var en hyggelig opplevelse, morsomme folk, godt kamera team, vi koste oss skikkelig med synging og innspilling. Til vår store skuffelse ble scenen byttet, med ett helt annet lokale og folk. Eneste som var det samme – sangen som jeg kunne flere måneder fremover. Ja ja, som som skjer.

 

Siste prosjekt før jeg fikk Anna ble filmen «Skjelvet». Innspillingen av scener hvor jeg var med tok to dager, det var stort og kult! Jeg ble kjent med Opera bygget innefra og var bak kulissene! Det var stunt folk, flere tekniske effekter og team var profesjonelle på alle nivåer. Jeg ble veldig sliten, men det er så artig å se meg selv på kino og få meldinger fra bekjente om de så meg i filmen.

 

Jeg elsker å være statist og det ble til min hobby, som er ok betalt. Man kan tjene inntil kr 1000 pr oppdragsgiver skattefritt. Så lenge det er hobby og ikke virksomhet man skal leve av, blir inntekten uten skatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.