Blogg

Snegler, aksjer, Rhodos, steg for steg

Hei alle sammen, lenge siden sist ble det postet noe her.

En lang pause forklares med en travel periode på jobb – regnskapsfolk kan nesten bo på jobben i mai-måned. I tillegg startet vi med et stort prosjekt – utbedring av uteområdet, som krever en god del tid til planlegging og gjennomføring.

Når vi kjøpte oss hus, ble jeg litt skuffet over størrelsen på hagen. I tillegg har vi fått en veldig skrå tomt full av ville bringebær, uten bær.

I dag tenker jeg, så bra at hagen er ikke større enn det vi har. Hver ekstra kvadratmeter krever mer arbeid og, ikke minst, penger.

Vår første sommer med ny hage, kom også levert med snegler. Jeg er ikke glad i de brune «hundebæsjer», så jakt sesongen med metalspade ble startet. Heldigvis har vi funnet en såkalt «leopard»-snegle som jager de brune (?). Vi håper at det er sant, og da har vi en hagevenn.

Ved siden av hagearbeid startet jeg med aksjer. Så spennende det er! Jeg blir nesten for «gira» ønsker å kjøpe alt mulig rart, for det er så interessant å undersøke, lete og analysere!

Selv om media i de siste dagene skriker om Brexit og «røde» dager for aksjemarkedet, så er det ikke så verst kan jeg fortelle. Med litt fornuft og regelen om «å ikke investere mer enn man kan tape», går det fint.

Etter veldig intensiv periode på jobben dro vi på ferie til Rhodos. Det er femte gang vi var der, og det var koselig og avslappende. Vi nesten har ikke tatt noen bilder, så late ble vi 🙂

Vi kan anbefale hotell Mediterranean som ligger i Rhodos by. Før var det 5*, men jeg tror på grunn av størrelsen har den nå 4*. Vi var tidlig ute og klarte å gjøre et lite kupp, betalte nesten halvparten av prisen, i forhold til høysesong. Det er smart å dra før skoleferien, både billigere og roligere. Servicen der var plettfri, og lunsjen på restauranten er på høyt nivå.

Vår store investering i de siste er utbedring ute. Vi er veldig fornøyd med hvordan prosessen går, og vi ser fram til å bli ferdig med byggearbeid. Da kan vi ordne blomster, planter og busker, det er mest spennende synes jeg 🙂

Jeg lover å skrive her oftere, i hvert fall skal poste bilder.

God sommer! 🙂

#sommer #hage #snegler #aksjer #brexit #Rhodos #ferie 

4 275 kommentarer