Blogg

Februar og mars gikk for fort

De siste månedene gikk mye fortere enn jeg trodde. Ikke bare fordi det startet den travle tiden på jobb, men også fordi det var mye som skjedde på hjemmebane.

Vi ble med i ett tv-show, Norges beste (går på TV 2 nå). Ikke som nominerte, men som publikum. Det var veldig morsomt og en hyggelig opplevelse.


Bilde: Espen Korslund

I tillegg var vi på et japansk reality-show. Vi fikk æren av å se på Kabuki teater (ble visst for første gang i Norge), det synes jeg var veldig vakkert. Det var kjempegøy å se på japanere som løper rundt med kamera. Alltid koselig å få mye nye opplevelser, og få betalt for det.

 


Bilde: Espen Korslund

Etter asiatisk kultur har vi påfylt oss med kultur fra England. Konserten med Skunk Anansie var fantastisk! Flott musikk og en energisk artist som ga publikum 200 %.

Helt spontant bestemte jeg meg for å besøke familien i Russland, eller gratulere bestemor personlig med hennes bursdag, for å si det mest riktig. Heldigvis kunne jeg ta ut ferie, og reisen var veldig koselig.

Et lite tips for reisende via Moskva med et langt opphold mellom flyturene: hvis du ikke reiser med business-class eller har tilgang til VIP-saler, er det en ok løsning å bruke kapsel-hotell. Der kan man få et rom for minst 4 timer, hvor man kan dusje, slappe av og sove. Prismessig er det helt suverent, da rom for to koster ca. 500 kroner for 4 timer.

Uken i Arkhangelsk gikk alt for fort, for hver dag hadde jeg nye aktiviteter. Det var veldig koselig å treffe familien og venner, og bestemor ble kjempehappy å se meg.

Det var vanskelig å finne på gave til henne, da hun har det meste. En natt fant jeg en fin løsning – fotobok, satt til sent natt for å lage en da det hastet mye. Men det var absolutt verdt å sitte flere timer med bokutforming, så mye glede den ga til bursdagsbarnet! 🙂

Mars hadde en hyggelig avslutning – vi var på konsert med Lukas Graham, det var positivt og koselig.


 

Nå er det april, og ikke lenge til påske. Det er flere nye prosjekter som er i gang, og det ser veldig spennende ut.

Ønsker alle sammen en strålende uke!

#Oslo #tv-show #tv #publikum #kabuki #konsert #SkunkAnansie #reise #reisetips #sheremetyevo #LukasGraham #snartpåske #littavalt #tallsnacks

24 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *