Blogg

Bypåske

Er du lei av å konkurrere med hyttenaboen om hvem sine ski eller solbriller som er kulest, og har bestemt deg om en rolig påske hjemme denne gangen?

Du er ikke alene, og her kommer noen tips om hvordan man kan tilbringe bypåske med et lavt budsjett 🙂

1 Påskekrim. Ja, du har allerede betalt 50 % av NRK-lisensen, så kan dra litt nytte av den. Passer for de som trenger en «kunstig koma» fra virkeligheten.

2 Vårrengjøring. Gratis trening følger med. Kanskje er det på tide å gå gjennom klesskap og donere klær som er for tilfelle «passet for 5 år siden» eller «om 15 kilo ned kan jeg bruke de om igjen»?

3 Hage-arbeid. De som er heldig å ha en hageflekk har mulighet til gratis trening i dobbel dose. Nå er det tide å fjerne gammel skrot og søppel fra deres oaser.

4 Venner/familie. Besøk sine venner og slektninger for å ta en kopp te/kaffe, eller bare for å spise middag i sammen.

5 Tur i marka. Ta med deg appelsin, kakao i termos og kvikk-lunsj. Gå på en tur i nærmeste (eller ikke ? du bestemmer selv) marka. Pass på å ha på riktige sko og klær for anledningen.

6 Piknik i parken. Dersom været tillater det, kan det være hyggelig å grille pølser i parken. Her har du flere parker å velge mellom dersom du bor i Oslo.

7 Opplev byen. Bor du i stor by eller en liten, finnes dets sikkert en del ting man kan se på: både arkitektur og minnesteder.

Ønsker alle sammen en riktig God påske, uansett hvor dere er! 🙂
 

#bypåske #whattodo #påske #hverdagsøkonomi

1 231 kommentarer