Sparetips

Mål: status pr 20.02.19

Februar måned ble litt annerledes økonomisk sett enn jeg forventet. Jeg ser nå, at ikke alle mål blir nådd som jeg vil. Det er flere grunner til det, men jeg fortsetter å prøve å få til mest mulig etter mine planer!

Forsikringen utbetalte bare for Espen sine kostnader, men ikke mine – det ga 5 500 kroner mindre inn enn planlagt. Jeg investerte i et nytt prosjekt, så sparing/nedbetaling ble utsatt. Jeg skal skrive om prosjektet senere, når alt blir på plass. Pluss at jeg valgte å sette penger på BSU-konto i stedet for å følge mål.

Ellers er jeg fornøyd med fremgangen, vi har spart til barnehagestart.

Tørketrommel: penger er spart, men installasjon er ikke bestilt. Vi bestemte oss å ta alle vedlikehold/oppgraderinger fra mai, når Espen går i permisjon.

Hage: foreløpig nedprioritert

Ferietur: turen er bestilt og depositum er betalt. Utbytte fra Coop kom på denne konto. Jeg allerede startet med innkjøp av klær og ting til Anna som vi trenger på Rhodos.

Start i barnehagen: endelig ferdig spart!

Billån: jeg ser at lånet blir ikke nedbetalt innen 31.03.19 som jeg satt opp, dette er veldig kjedelig! Men vi betaler fortsatt mer enn bankens plan viser, og det gjør meg glad.

Boliglån: her ble det dessverre ikke noe ekstra denne måneden, siden jeg prioriterte andre ting.

 

I februar gikk det ikke helt etter planen, men jeg gir ikke opp og sjekker hva jeg kan gjøre før 20. mars 🙂

God helg!

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *