Sparetips

Påskeferie i København

 
For ett år siden var vi på kjærestetur i København. Jeg er veldig glad i denne byen, og hver gang koser jeg meg masse der.
Det er så mye København har å by på, og derfor anbefaler jeg å være der i minst tre dager.
 
Hvis man vil oppleve mest mulig på begrenset tid, kan jeg tipse om Copenhagen Card. Dette er en veldig praktisk hjelpemiddel for turister som åpner flere muligheter ti å spare tid og penger.
Kortet inneholder gratis inngang til 86 museer og attraksjoner og offentlig transport.
 
Vi fant ut at det er smart å kjøpe et kort som gir tilgang til flere steder, enn å kjøpe på hver enkelt. Det er ikke bare besparelse i form av penger, men også tid (egen skranke), i tillegg er det enklere å bevege seg i byen med transport.
nettsiden kan man planlegge hva man ønsker å besøke og finne hvor mye kan man spare med kortet.
 
Vi har vært aktive og besøkte en del steder som slottet, zoo, planetariumet (tilfeldig , men det var kul opplevelse), Carlsberg fabrikk og Tivoli (hele to ganger). Kortet byr også på en canal-tur – dette må oppleves. Vi bodde i sentrum og i fjor inkluderte kortet to besøk av Tivoli. Parken er en av de koseligste stedene i byen, så det var hyggelig å dra dit mer enn en gang.
 
Fantastisk Tivoli
 
Kos på Zoo
 
Carlsberg
 
Carlsberg bryggeri – passer flott for øl-interesserte mennesker. Inngang med kortet inkluderte enten gave eller ølsmaking (2 glass). Vi fikk smake 4 øl (for oss 2), og selv om ingen ting falt i smak, var det morsomt. Der kan man både smake og kjøpe diverse øl fra Carlsberg.
 
 
 
Så hvis man ønsker å oppleve København, er det greit å sjekke på forhånd hva man vil se på og planlegge  reisen etter det.
 
(ingen reklame, kun reisetips 🙂 )
 
 
#reise #reisetips #Danmark #København #sparing #sparetips #økonomi #tur #Tivoli

706 kommentarer