Sparetips

Aksjetips: IT-aksjer

Jeg skrev tidligere om min erfaring med aksjehandel og noen aksjer. I dag vil jeg fortelle om it-aksjer. 
– Itera – er et kommunikasjons- og teknologiselskap som leverer løsninger og tjenester til kunder i bransjer som forsikring, bank og finans, high tech, energi, media og offentlig sektor.
Jeg kjøpte aksjen på ren magefølelse, og nå viser det seg at det var ikke så dumt. Angrer på at jeg ikke kjøpte mer, men sånn som skjer. Jeg satser på teknologisk progress, og tror det er bra langsiktig aksje (både øker i verdi + gir utbytte).
– Funcom – er en ledende utvikler og utgiver av online-spill og -tjenester. Funcom startet sin virksomhet i 1993 som en tilbyder av utviklingstjenester og produsent av spill for ledende utgivere av spill for PC og konsoll.
Jeg fulgte aksjen lenge og angrer på at ikke kjøpte en måned før jeg gjorde det. Det er jo-jo aksje, du vet aldri hva som skjer i morgen. Markedet reagerer ikke som vanlig, da gode nyheter ofte fører til ras (og motsatt). Men, jeg har tro på de spill avhengige folkene og satser på at Funcom kommer med bra tall snart.
 
– Gaming Innovation Group – er et selskap som driver med internettauksjoner og online spill. Jeg har kjøpt veldig liten post etter et tips fra en bekjent. Tjente litt på det, men som angret på at kjøpet ble litt for lite av den aksjen.
 
Det moderne samfunnet utvikler seg til å bli mer teknologisk, som er ikke alltid positivt (etter min mening). Barn og ungdom erstatter bøker/leker/venner med mobil/nettbrett/pc, folk tilbringer mer tid foran skjermen. Men siden er det digitalisering over alt, så det kan være interessant å satse på det.
 
Dette er referert til mine personlige meninger og erfaringer. Jeg tar ikke ansvar for investeringer andre gjør basert på min blogg.
 
#økonomi #aksjer #aksjemarkedet #itera #funcom #gig #digitalisering #teknologi #aksjetips #sparetips #blirik #tallsnacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.