Sparetips

Juni: hvor ble du av?

Juni er en veldig hektisk måned hos regnskapsfolk, da er det flere store oppgaver som må bli ferdig innen 10. juni (eller 30. juni som i utgangspunktet er siste frist).

De første to ukene av måneden ble det så mye å gjøre, at det kun ble «jobb-hjem-jobb» dager, og vi begge ble så slitne at vi ikke orket å lage middag.

I tillegg ble det en del aktiviteter som «spiste opp» noen helger. Som statist ble jeg med på innspilling av ny humorserie med Lene Kongsvik (min solbrente hud kan bekrefte igjen at man ikke kan stole på yr!). Totalt sett ble det bare noen få kvelder hjemme i fred og ro (les: liggende på sofa uten energi). For første gang i mitt liv ble det pakking siste dag før avreise! Ja, feriekofferten ble ferdig pakket noen timer før flyet hadde avgang, som gikk heldigvis sent på kvelden. REISETIPS: sjekk flytider når du reiser med charter. Vi valgte nattfly og sparte 7 000 kroner, og vi fikk mer tid på feriestedet.

To uker ferie gikk alt for fort. Vår hamsterferie ble veldig vellykket, men vi fant ut at vi må ha minst tre uker for å komme i gang igjen. 14 dager ble nok akkurat for å få fylle kroppen med energi og få nok søvn.

Det blir for brått å komme tilbake til kontorpulten til en nesten uendelig strøm av e-mail og oppgaver. Så nå er vi tilbake, avslappet fra ferie, stresset av jobb planer og halvfriske (takk til klimaanlegg), men sommeren er i gang og forhåpentligvis blir det flere koselige dager med sol i Oslo.

Hoved nyheten fra meg: jeg er helt ferdig med Lånekassen! Yeppi!!! Det tok litt under 4 år å bli kvitt studielånet, jeg er veldig fornøyd.  Som jeg skrev tidligere, betalte jeg mer hver gang pluss reduserte tiden i betalingsplanen. Studielånet var ulønnsomt for meg da renten på boliglånet er lavere enn hva Lånekassen tilbyr. Så nå har jeg kun boliglånet igjen, men jobber med saken 😉

Ønsker alle sammen en strålende uke!

 

#Norge #Oslo #Hellas #Rhodos #ferie #Apollo #sommerferie #statist #reise #reisetips #charter #Lånekassen #studielån #lånekassengoodbye #økonomi #sparetips #tallsnacks

1 643 kommentarer