Sparetips

Gøteborg, here we go!

Jeg er veldig glad i å reise, og min lyst til å undersøke verden startet da jeg begynte å studere.
Som mange studenter vet, så har man en stram økonomi i studietiden, men reisetørsten har lært meg til å finne muligheter.
Selv om jeg ikke er student lenger, liker jeg å planlegge reiser for lite penger (eller relativt lite :))
Og tro meg, det finnes masse muligheter til å besøke mange steder! Man må bare bruke litt tid til å undersøke alternativene.
 
1 Tog. Akkurat nå har NSB tilbud på togbilletter. Det er en fin mulighet til å reise innen Norge eller litt utenfor. Det er en del romantikk forbundet med å sitte på toget, og det er veldig mye man kan se derfra.
2 Fly. Lavpriskalenderen og salg hos flyselskapene er et ganske oversiktlig system. Bli medlem hos flere selskaper som du kan vurdere å reise med. Det gir deg informasjon om evt. tilbud, slik at du kan kuppe flyreiser, og evt. bonus-system med fordeler.
3 Buss. Det finnes faktisk billige bussruter i Norge, eks. lavprisekspressen.
4 Hotell. Det er flere nettsider som man kan bestille hotell på. Hvis det er et hotell du liker, sjekk den på andre nettsteder. Det er mulig at «konkurrenten» tilbyr litt lavere pris eller har et enda rimeligere alternativ.
5 Sted å bo. Du behøver ikke nødvendigvis å bo på et hotell. Med dagens teknologi kan man «låne» bolig bare ved en klikk i appen. Det er bare å velge etter behov, mellom seng, rom eller en villa.
 
Nå har jeg planlagt en jentetur til Sverige, siden NSB har hyggelige priser. Etter at vi har kjøpt togbillettene, ble jeg overasket over et lite hotelltilbud. Da vi fant ut at det skal arrangeres halv maraton samme helgen, skjønte vi hvorfor mesteparten var utplukket. For første gang skal vi prøve å leie bolig, og det synes jeg er så spennende! Så får vi se hvordan det går 🙂
 
Litt tulipaner som jeg har fått fra kjæresten, passer fint i regnværet 🙂

#reise #tur #økonomi #sparetips #reiselyst #reisemuligheter

111 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.